Online cursussen

Er zijn op dit moment twee online cursussen die je kunt volgen. Heb je nog weinig ervaring met Engels en zoek je meer structuur en werkvormen voor je Engelse lessen? Dan is 'Spelen met Engels 1' geschikt voor jou. Heb jij de eerste online cursus al gevolgd of heb je al veel ervaring met het geven van Engels? Dan kun je eens kijken bij 'Spelen met Engels 2'. Wil je eerst kennismaken met Spelen met Engels? Meld je dan aan voor het gratis webinar.

Spelen met Engels 1

‘Spelen met Engels, 1’: Een praktische, online cursus die je individueel kunt doen, in je eigen tijd en tempo. Je leert alles over spelenderwijs en communicatief Engels geven in groep 1 t/m 8.

Lees verder 

Spelen met Engels 2

Op deze pagina vind je alvast wat informatie over de cursus ‘Spelen met Engels 2’ die in april van start gaat. Het is een vervolg op de cursus ‘Spelen met Engels 1‘. Heb je deze eerste cursus nog niet gevolgd? Dan is het aan te raden om dat eerst te doen.
 
 
Lees verder 

Gratis webinar 3 november

Speciaal voor leerkrachten die eens kennis willen maken met Spelen met Engels, organiseer ik een gratis webinar op woensdag 3 november.

Lees verder 

error: