Spelen met Engels in groep 1 t/m 4

Hoe kunnen kinderen in groep 1 t/m 4 spelenderwijs Engels leren, aansluitend bij een thema of zomaar tussendoor? In deze workshop ervaar je diverse actieve en coöperatieve werkvormen die je direct kunt toepassen in je eigen groep. Ook geven we je ideeën voor liedjes, chants, prentenboeken en voor spelletjes met flashcards. Kortom: een interactieve workshop waarbij je, net als je leerlingen, Engels gaat dòen!

De workshop duurt minimaal twee uur.

Wat vinden deelnemers van deze workshop? 

“Veel actieve werkvormen en praktische tips die direct zijn toe te passen in je eigen klas. Een afwisselende workshop vol bruikbare ideeën!” – Marleen
“Super inspirerend en gewoon leuk! Alles is meteen toepasbaar in de klas. Je kunt op een hele simpele manier korte momenten gebruiken om spelenderwijs even aandacht te geven aan Engels. Bijvoorbeeld in combinatie met het thema waar je op dat moment mee bezig bent.” – Lisanne Honings (De Toermalijn, Zeewolde)
“Een aanrader! Ik heb zoveel leuke ideeën opgedaan in anderhalf uur! Alles is direct toepasbaar in je eigen groep en ik ga dan ook zeker aan de slag met de vele werkvormen die je kunt doen met flashcards.”- Marieke Erné (De Toermalijn, Zeewolde)
“Een inspirerende workshop met direct toepasbare werkvormen en ideeën. Het sluit mooi aan bij IPC en bij coöperatief leren. Het werd met enthousiasme gebracht. Je wilt meteen aan de slag met alles wat je hoort. Super praktisch!’ – Rianne, Christa, Petra & Coby (De Toermalijn, Zeewolde)
“De reader is een fijn naslagwerk, waarin alle werkvormen en een handige lijst met bronnen staan vermeld” – Kim
“Hands on and inspiring!” – Elke
error: