Welkom in de webshop van Spelen met Engels. Hier vind je allerlei lesmateriaal om spelenderwijs woordjes te oefenen. Het lesmateriaal is onderverdeeld per thema, maar je kunt ook zoeken op  flashcards, werkbladen en spelletjes. Zo zijn er diverse bingospellen, memory, kwartetten of domino´s. De ´I have… who has…?´-kaartjes zijn geschikt voor kinderen die al kunnen lezen. Er zijn ook complete lespakketten voor de onderbouw (thema ´s ´my body´ en ´my school´). Bij de omschrijving staat duidelijk aangegeven wat het materiaal precies inhoudt en welke woorden leerlingen ermee kunnen leren.

Bij ´teacher talk´ vind je woordenlijsten voor jezelf. Er is een document met thema´s en woorden voor groep 1 t/m 4, maar ook handige lijsten voor de gym- of rekenlessen. Deze categorie wordt nog aangevuld met een woordenlijst voor ´Arts & crafts´ en een themalijst voor de bovenbouw.

Het materiaal kun je online bestellen. Zodra de betaling is voldaan, krijg je een mail met een link om de flashcards, het spel of het lespakket te downloaden. Check altijd je Spambox!

De webshop wordt wekelijks aangevuld met nieuw materiaal. Tips zijn altijd welkom. Veel plezier met rondkijken!