Loading...

Studiedagen

Studiedagen2018-03-21T18:45:12+00:00

Voor elke wens is er een passende studiedag. Je kunt als school een combinatie van verschillende workshops aanvragen of juist een onderdeel uitdiepen. Na telefonisch overleg, waarin de wensen en behoeften van jullie team worden besproken, maakt Spelen met Engels vrijblijvend een offerte.

Bekijk de verschillende workshops voor meer informatie. Ontbreekt er volgens jou een belangrijk thema? Dan maakt Spelen met Engels een studiedag op maat.

“Omdat onze vvto-school sterk groeit, hebben we veel nieuwe collega’s. Het is een uitdaging om het niveau van Engels hoog te houden en daarom zochten we naar een speelse manier om input te geven aan het team. Voor sommigen meer ter opfrissing en inspiratie, voor andere collega’s is alles nog nieuw. Ook wilden we handvatten krijgen om meer en makkelijk CLIL in te zetten. Teambreed is beter dan een paar collega’s.

“Samen met een andere bovenbouwleerkracht had ik al eerder de workshop ´CLIL & actieve werkvormen´ gevolgd tijdens een symposium in het voorjaar van 2016. De aanpak en het enthousiasme van Lauren maakten indruk op mij. Daarom kozen we voor ´Spelen met Engels´ toen we op zoek waren naar input voor ons team. In overleg met Lauren hebben we de inhoud van de twee studiemiddagen samengesteld: ´English is easy!´ en ´CLIL, hoe pak je het aan?`.

De workshops bij ons op school waren verfrissend, enthousiast, zeer inspirerend en laagdrempelig. Door het speelse karakter waren de studiemiddagen goed te doen na een hele dag voor de klas (ook niet onbelangrijk). Zo leuk kan leren zijn! Lauren´s aanpak past bij onze school en bij wat wij willen.”

Petra Kreule - Koningin Emmaschool, Zwolle

Workshops studiedagen

error: