Studiedagen

/Studiedagen
Studiedagen2018-12-17T15:26:59+00:00

Tijdens de VVTO studiedagen leer je onder andere:

  • Je Engelse lessen meer structuur te geven
  • Je Engelse lessen communicatiever te maken
  • Zelfverzekerder voor de groep te staan als je Engels geeft
  • Hoe je kunt differentiëren op niveau en op leerstijl
  • Hoe je je bovenbouw leerlingen continu Engels kunt laten spreken
  • Wat je allemaal kunt doen met liedjes, prentenboeken en flashcards
  • Te spelen met grammatica
  • Hoe je diverse werkvormen ook bij andere vakken kunt inzetten
  • Heel veel actieve en coöperatieve werkvormen
  • De methode los te laten of er creatief mee om te gaan

Workshop op maat: 90-120 minuten
Studiemiddag: 3 uur
VVTO Training: 4 dagdelen van 3 uur
CLIL Training: ongeveer 3 dagdelen van 3 uur (afhankelijk van de voorkennis & ervaring van het team)

De studiedagen en trainingen worden altijd aangepast aan de wensen van de school. Samen met de directie of vvto-coördinator, speelt Spelen met Engels in op wat het team nodig heeft.

VVTO training Spelen met Engels
clil training spelenmetengels
Studiedagen Spelen met Engels

“We gaan zeker aan de slag met alle praktische ideeën. Jouw workshop was de meest aansprekende en enthousiasmerende van alles wat we vandaag gehoord en gezien hebben. Je kunt merken dat je zelf voor de klas staat: je weet wat wel en niet werkt. We gaan dit zeker delen met onze teamleden. Hartelijk bedankt!” 

Miekie Koster-van den Berg, Eenbes basisschool De Crijnsschool

“De ´Spelen met Engels´- studiedag was inspirerend en werd gegeven door een bevlogen en betrokken cursusleidster. De bruikbare spelletjes en tips zijn direct toepasbaar in de klas, ook bij andere lessen. De spelvormen zijn inspirerend. De workshops werden met humor gebracht en er was veel afwisseling. Je moet Engels gewoon gaan dòen!”

Diverse leerkrachten , OBS de Pendinghe & OBS de Vuurtoren

“We hebben veel praktische activiteiten gedaan en we hebben inspiratie gekregen om spelenderwijs Engels te geven. De uitleg was duidelijk en er heerste een open sfeer. Alle studiedagen waren laagdrempelig. Je wordt weer gemotiveerd om verder te gaan en we hebben spelend kennis opgedaan. Het was top!”

Leerkrachten van ´t Sterrenpad

“Na het volgen van een workshop van Spelen met Engels op een VVTO-congres, besloten we om Lauren te benaderen voor een meerdaagse training. We wilden meer weten over de didactiek van het geven Engels en of we nu wel of niet met een methode zouden gaan werken. De training was informatief en zeer praktisch met ´ready-to-go-opdrachten. De studiedagen waren open, inspirerend en leerzaam. Je wilt meteen aan de slag!

We hebben het ervaren als een speelse en enthousiasmerende cursus, waarin je leert om op een gestructureerde manier met Engels te werken. De sfeer was prettig en ontspannen, met veilige opdrachten en een goede afwisseling tussen luisteren en actief meedoen. Dankzij alle praktische werkvormen en de handige readers hebben we nu voldoende handvatten om Engels op de juiste manier in te voeren vanaf groep 1.”

Leerkrachten van de Louis Buelens, Eindhoven, Your Content Goes Here
error: