Het Driespan, Enkhuizen.

Het Driespan, Enkhuizen.

“Het was een top training vol handvatten, praktijkvoorbeelden en lesideeën om meteen mee aan de slag te gaan. Het was erg leerzaam, afwisselend en super interactief. We hoopten op bruikbare werkvormen en meer alternatieven om de methode los te laten en we zijn overspoeld met ideeën! Het prettige aan deze training was het tempo, de gerichte input (ook voor de onder- en bovenbouw apart), de goede sfeer en het enthousiasme van Lauren. Er was ruimte voor overleg, vragen en feedback en vooral veel zelf ervaren. Ook de readers waren erg fijn. We willen méér!”
Marita Commandeur, Joy Schoen, Marjon Roos, Rachel Koopman, Carla Dontje, Iris Nagel, Marije Schilder, Klaas BootHet Driespan, Enkhuizen.
Spelen met Engels
2019-06-18T18:19:59+02:00
“Het was een top training vol handvatten, praktijkvoorbeelden en lesideeën om meteen mee aan de slag te gaan. Het was erg leerzaam, afwisselend en super interactief. We hoopten op bruikbare werkvormen en meer alternatieven om de methode los te laten en we zijn overspoeld met ideeën! Het prettige aan deze training was het tempo, de gerichte input (ook voor de onder- en bovenbouw apart), de goede sfeer en het enthousiasme van Lauren. Er was ruimte voor overleg, vragen en feedback en vooral veel zelf ervaren. Ook de readers waren erg fijn. We willen méér!” Marita Commandeur, Joy Schoen, Marjon Roos, Rachel Koopman, Carla Dontje, Iris Nagel, Marije Schilder, Klaas Boot, Het Driespan, Enkhuizen.
error: