Gratis webinar: 5 oktober 2022

Speciaal voor leerkrachten die eens kennis willen maken met Spelen met Engels, organiseer ik een gratis webinar woensdag 5 oktober 2022 (van 15.30 tot 16.30 uur).

Wat kun je verwachten?

  • Ben je altijd wel zoek naar inspiratie om je Engelse lessen leuker te maken?
  • Zou je je methode wat meer los willen laten, zodat je lessen speelser en communicatiever worden?
  • Zou je je Engelse lessen meer willen laten aansluiten bij je dagelijkse thema's?
  • Zou je willen weten hoe je met meer plezier les kunt geven?
  • Wil je betrokken en enthousiaste leerlingen?
  • Ben je op zoek naar coöperatieve en communicatieve werkvormen die je direct de volgende dag kunt inzetten?

Als je op één of meer van bovenstaande vragen 'ja' hebt geantwoord, zul je zéker inspiratie opdoen tijdens het volgen van deze gratis webinar. We gaan namelijk aan de slag met diverse werkvormen om kinderen spelenderwijs Engels te leren. Eerst gaan we kort in op de fasen die een kind doorloopt bij het leren van een vreemde taal. Daarna zie en ervaar je werkvormen die je per fase in kunt zetten.

Na dit webinar ben je geïnspireerd om je Engelse lessen speelser en communicatiever te maken. Je kunt de werkvormen direct toepassen in jouw groep. Het gevolg hiervan is dat leerlingen meer betrokken zijn en dat zowel jij als je leerlingen veel meer plezier ervaren tijdens de lessen.

Voor wie is de workshop bedoeld?

Voor leerkrachten die nog niet eerder een (online) training, webinar of workshop van Spelen met Engels hebben gevolgd: Je werkt in het basisonderwijs of in de onderbouw van het voortgezet onderwijs en je wilt graag nieuwe ideeën opdoen om je Engelse lessen een boost te geven.

Wanneer is de workshop?

Op woensdag 5 oktober van 15.30 tot 16.30 uur, via Microsoft Teams. Zodra je je aanmeldt, ontvang je een link voor het webinar. Een dag van tevoren ontvang je een vriendelijke 'reminder'.  Mocht je toch niet kunnen? Dan stel ik het op prijs als je je afmeldt.

Ben jij erbij? 

Het lijkt me leuk om je online te ontmoeten in juni. Je kunt je aanmelden via onderstaande link.

error: