Project Description

De training is bedoeld voor basisscholen die nog niet met Engels zijn begonnen,maar het wel willen gaan invoeren en voor basisscholen die net zijn begonnen met het geven van Engels.

De training bestaat uit vier dagdelen, verspreid over het schooljaar en bevat onder andere thema´s als Content and Language Integrated Learning, activerende en coöperatieve werkvormen, didaktiek, de theorie achter het leren van een vreemde taal (vierfasenmodel, schijf van vijf) en TPR. Er wordt veel aandacht besteed aan Classroom English en natuurlijk aan spelen met Engels. De werkvormen die je in de training ervaart, kun je direct toepassen in je eigen klas.20161205_152131

De training wordt aangepast aan de wensen van de school.  
Na het volgen van de training zou je kunnen kiezen voor het keurmerk TalenT. Meer informatie hierover vind je hier.

Wat zijn de verschillen met veel andere trainingsbureaus?
-Je wordt getraind door een vakdocent die met hart en ziel lesgeeft: ik ben zelf juf!
-Ik kijk naar wat jij als deelnemer nodig hebt of waar jullie als team behoefte aan hebben.
-Je krijgt geen commercieel of standaard praatje, maar gezellige trainingsdagen waarin de theorie continu afgewisseld en ondersteund wordt door actieve werkvormen.
-Je leert door vooral veel te doen en te ervaren.
-Je krijgt energie en inspiratie om zelf een Engelse les te bedenken of uit te voeren.

Vind je zo´n training spannend?
Ben je bang dat je niet voldoende tijd hebt om Engels te geven, om de lessen voor te bereiden of om een training te volgen? Twijfel je aan je didactische vaardigheden op dit gebied of ben je onzeker over de Engelse taal en hoe je dat kunt overbrengen op jouw leerlingen? Dan ben je niet de enige! Veel leerkrachten vinden het spannend om met Engels aan de slag te gaan en zien er soms best tegenop.  Na de eerste trainingsdag sta je al een stuk zelfverzekerder in je schoenen en zul je zien dat het allemaal best meevalt. Engels wordt leuk!

´Het verschil is dat jij zélf juf bent en dus echt uit ervaring spreekt. De werkvormen en tips die je ons geeft… je hebt ze allemaal zelf uitgeprobeerd en je weet dus wat wel en wat niet werkt.´ – Linda


IcantspeakEnglishyet