Wie is het?

Wie is het?

wieishet3Het is voorjaarsvakantie in het midden van Nederland, dus deze week geen nieuwe blog van Spelen met Engels. Wel wil ik jullie verwijzen naar mijn youtube kanaal:www.youtube.com/spelenmetengels voor drie filmpjes over vragen stellen.

In deze filmpjes wordt geoefend met `Does he have…?´/ ´Is your character….?´/ ´Does she have….?´ /  ´Yes, he does / No, he doesn´t´ etc.
Om dit spelenderwijs te leren, heb ik bladen van het spel ´Wie is het´ gekopieerd en gelamineerd. Leerlingen stellen elkaar omstebeurt een vraag om erachter te komen welke persoon hun klasgenootje heeft gekozen. Het spel wordt enthousiast gespeeld (met hier een daar een foutje en soms wat Nederlands tussendoor).wieishet

Op mijn youtube kanaal vind je een heleboel leuke, leerzame en interessante filmpjes om te gebruiken in de Engelse les.

Ik wens iedereen een fijne vakantie! Voor degenen die alweer aan het werk zijn: Succes en veel plezier!

2016-09-05T19:35:22+00:00