Wat zeggen collega’s over de workshops?

/Wat zeggen collega’s over de workshops?
Wat zeggen collega’s over de workshops? 2017-10-26T15:34:46+00:00

Hieronder zie je de basisscholen met wie ik heb samengewerkt op het gebied van vvto- Engels:
-Jan Hekmanschool, Ouderkerk a/d Amstel
-De Diamant, Apeldoorn
-´t Sterrenpad, Nuis
-De Kraanvogel, Almere
-Boaz-Jachin, Elspeet
-Koningin Emmaschool, Zwolle
-Emmaschool, Assen
-De Laarakker, Arnhem
-Louise de Colignyschool, Ede
-St Janschool, Amsterdam
-Groningse schoolvereniging, Groningen
-De Regenboog, Voorschoten
-De Duyvencamp, Zwolle
-Johan Frisoschool, Wageningen
-De Bloeiende Betuwe, Rhenoy
-Beatrixschool, Huizen
-ASV, Arnhem
-Stichting Proo, Zwolle
-Stichting Fectio, Houten

Petra Kreule (Koningin Emmaschool, Zwolle) zegt het volgende:20160918_191043
“Omdat onze school sterk groeit, hebben we veel nieuwe collega’s. Het is een uitdaging om het niveau van Engels hoog te houden en daarom zochten we naar een speelse manier om input te geven aan het team. Voor sommigen meer ter opfrissing en inspiratie, voor andere collega’s is alles nog nieuw. Ook wilden we handvatten krijgen om meer en makkelijk CLIL in te zetten. Teambreed is beter dan een paar collega’s.

Samen met een andere bovenbouwleerkracht had ik al eerder de workshop ´CLIL & actieve werkvormen´ gevolgd tijdens een symposium in het voorjaar van 2016. De aanpak en het enthousiasme van Lauren maakten indruk op mij. Daarom kozen we voor ´Spelen met Engels´ toen we op zoek waren naar input voor ons team. In overleg met Lauren hebben we de inhoud van de twee studiemiddagen samengesteld: ´English is easy!´ en ´CLIL, hoe pak je het aan?`.

De workshops bij ons op school waren verfrissend, enthousiast, zeer inspirerend en laagdrempelig. Door het speelse karakter was de studiemiddag goed te doen na een hele dag voor de klas (ook niet onbelangrijk). Zo leuk kan leren zijn! Lauren´s aanpak past bij onze school en bij wat wij willen.”

 

“Het was inspirerend, motiverend, positief en ontspannen. Veel leuke en nieuwe werkvormen. Het stappenplan om Engels te gaan spreken in de klas gaan we zeker gebruiken.”  – Marjan van den Heuvel (VPCBO Ichthus, Huizen) 

De workshops ´Act it out!  en ´Let´s speak English!´ waren inspirerend, leerzaam, laagdrempelig en motiverend. De spelletjes kan ik goed gebruiken in de klas.”  Sabiena Veenhuizen (´t Sterrenpad,  Nuis)

“De workshop ´CLIL & actieve werkvormen´ was inspirerend en pakkend. Je bent heel enthousiast. Veel praktische oefeningen en spelletjes, die ik zò morgen kan inzetten.” – Petra Keule

“De workshops waren doeltreffend en gevarieerd” – Marijke Steenbergen (Jan Hekmanschool)

“Hoe eenvoudig kan het zijn? Zò motiveer je kinderen!” – Joanne van Dieren

“We gaan zeker aan de slag met alle praktische ideeën. Jouw workshop was de meest aansprekende en enthousiasmerende van alles wat we gisteren gehoord en gezien hebben. We gaan dit dus zeker delen met onze teamleden. Heel hartelijk bedankt!” Miekie Koster – van den Berg (Leerkracht groep 6, Eenbes basisschool De Crijnsschool)

“Je workshop ´Act it out!´ was vernieuwend, duidelijk en verfrissend!” (Louise de Colignyschool)

“Ik was enorm enthousiast over de workshop en mijn collega`s ook. Echt inspirerend. In onze methode missen we de afwisseling met spel en veel spreken en dat maakt het juist zo leuk! Hartelijk dank nogmaals voor de leuke middag. – Joyce Oosterbeek (Jan Hekmanschool)

“De workshop ´Let´s move!´was lekker actief met veel nieuwe ideeën en praktische voorbeelden.” Rolf Touwen

“Het was inspirerend! Actieve werkvormen die ik mijn Pabo studenten kan aanleren” – Heidi van de Gevel

“Ik zou de de workshop ´CLIL & actieve werkvormen´ als volgt omschrijven: Leuk, actief, enthousiast, methode loslaten en handelend aanbod. Super!” – Sanne vd Ven 

“Het was opfrissend. Ik heb weer leuke ideeën opgedaan.” – Rianne Leenders

“De workshop was super interessant en enthousiast gebracht!”

“Enthousiast en heel nuttig. Concrete voorbeelden. Ik heb gezien dat het simpel en leuk kan zijn. Ik ben gemotiveerd om zelf weer aan de slag te gaan!”

“Sprankelend, inspirerend, fabulous, bewegend, praktisch, stimulerend.”

“Ik heb veel tips gekregen over hoe ik zelf Engels kan spreken én hoe ik de kinderen Engels kan laten spreken. Leuke werkvormen, inspirerend en enthousiasmerend!”

“Compleet qua informatie en erg veel energie. Heel positief! De spellen zijn ook voor mijn Havo 2 en Vwo 3 klassen leuk”

“Ik vond het leuk om jouw enthousiasme te zien en dat werkt aanstekelijk.”20160918_182058

“Een boeiende workshop, het vloog voorbij!”

“Ontspannen, relaxed en leerzaam.”

“Het enthousiasme dat Lauren uitstraalt is heel belangrijk en inspirerend!”

” Ik weet nu dat ik niet zo angstig hoef te zijn als ik de verkeerde woorden gebruik. Geruststellend!”

“De workshop ´Let´s speak English´ is met vaart gepresenteerd: Goede voorbeelden en inspirerend!”

” Een leerzame workshop! Spelletjes spelen terwijl je leert. Ga zo door. Engels gaat leven voor de leerlingen én voor ons!”